AEG Dealer

Bij Thijsebaert Interieur in Oostkamp zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu een officiële verdeler zijn van AEG keukentoestellen. Dit merk staat bekend om zijn innovatieve, efficiënte en stijlvolle keukenapparatuur. Van inductiekookplaten tot dampkappen die u zonder handen kunt bedienen, en energiezuinige vaatwassers die meer dan 30% energie besparen – AEG brengt technologie en design samen om uw keukenervaring te verbeteren.

In onze showroom in Oostkamp kunt u het volledige assortiment AEG keukentoestellen verkennen. Ontdek hoe deze toestellen uw keuken niet alleen functioneler, maar ook stijlvoller maken. Of u nu een huiseigenaar bent of een professional in de projectmarkt, AEG biedt oplossingen die passen bij elk design en budget.

We nodigen u uit om ons binnenkort te bezoeken en zelf te ervaren hoe AEG de standaard zet in moderne keukentechnologie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u door het assortiment te leiden en te adviseren over de beste keuzes voor uw specifieke behoeften.

Laat Thijsebaert Interieur u helpen om de perfecte AEG-apparatuur te vinden die past bij uw levensstijl en uw keuken omtovert tot een ruimte van comfort, efficiëntie en stijl.

Ander Nieuws