Een gratis Luxe Pannenset

Welkom bij Interieur Thijsebaert, waar innovatie en kwaliteit hand in hand gaan met uitzonderlijke aanbiedingen. Dit jaar brengen wij u een aanbieding die elke kookliefhebber zal waarderen – een GRATIS pannenset ter waarde van maximaal €349,99 bij aankoop van een geselecteerde Bosch of Siemens FlexInduction-kookplaat of FlexInduction-kookplaat met geïntegreerde dampkap.

Actieperiode
Van 12 februari tot en met 31 juli 2024, of zolang de voorraad strekt, kunt u profiteren van deze fantastische aanbieding, exclusief beschikbaar bij Interieur Thijsebaert.

Waarom Bosch FlexInduction?
Bosch en Siemens FlexInduction-kookplaten zijn het toonbeeld van technologische innovatie, ontworpen om uw kookervaring te optimaliseren en te vereenvoudigen. Met flexibele kookzones die zich aanpassen aan de grootte van uw pannen, biedt FlexInduction ongeëvenaarde precisie en efficiëntie in de keuken. Bezoek onze showroom of onze website voor meer informatie over de deelnemende modellen en ontdek hoe u uw keuken kunt transformeren met Bosch en Interieur Thijsebaert.

Ander Nieuws