5 Jaar Zorgeloos Genieten

Bij Thijsebaert Interieur begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in uw keuken. Daarom introduceren we met trots onze uitzonderlijke garantie actie: ontvang nu 5 jaar garantie op elke aankoop van een keuken met toestellen van Siemens, Bosch, AEG of Venduro. Dit is een aanzienlijke uitbreiding van de standaard 2 jaar garantie, waarmee we u 3 extra jaren van zorgeloos genieten bieden.

Waarom profiteren van deze actie?

De keuken is het hart van het huis, waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld. Met deze verlengde garantieperiode willen we u de zekerheid geven dat uw keuken niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aan uw verwachtingen zal voldoen. Het biedt u niet alleen gemoedsrust maar verzekert u ook van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

Wat betekent dit voor u?

  • Langdurige Betrouwbaarheid: Uw keukentoestellen van Siemens, Bosch, AEG of Venduro zijn gedekt tegen defecten en problemen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of ongemakken.
  • Zorgeloos Genieten: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en diensten, en deze uitgebreide garantie bewijst dat. U kunt ontspannen en genieten van uw keuken, wetende dat u ondersteund wordt.
  • Waarde op Lange Termijn: Een investering in een keuken van Thijsebaert Interieur is een investering die blijft geven. Met 5 jaar garantie kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en prestaties van uw keuken.

Deze garantie actie is een reflectie van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en onze toewijding aan klanttevredenheid. Bezoek onze showroom in Oostkamp om de mogelijkheden te ontdekken en laat ons u helpen de keuken van uw dromen te realiseren met de extra zekerheid die u verdient.

Ander Nieuws