Compleet Interieur op Maat

In het hart van Sint-Andries, Brugge, had Thijsebaert Interieur de eer om een omvangrijk totaalinterieurproject te realiseren voor een gewaardeerde klant. Dit project bestreek de volledige leefruimte, bijkeuken en slaapkamer, waarbij elk aspect van het ontwerp en de inrichting met de grootste zorg en aandacht voor detail werd uitgevoerd.

Open Leefruimte: Het middelpunt van dit project was de open leefruimte, waar we een unieke hoek boekenkast op maat creëerden, die niet alleen functioneel is maar ook als een stijlvolle blikvanger dient. Daarnaast hebben we een moderne keuken ontworpen, uitgerust met de laatste kwaliteitstoestellen en afgewerkt met precisie. Het tv-meubel in de zithoek werd ook op maat gemaakt, perfect aansluitend bij de esthetiek van de ruimte.

Bijkeuken: In de bijkeuken hebben we optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte door wandkasten te installeren die van de grond tot het plafond reiken, inclusief een unieke zitkast. Daarnaast werd een speciale wand ontworpen voor de wasmachine, droogkast en een extra spoelbak, wat de functionaliteit van de ruimte aanzienlijk verhoogt.

Slaapkamer: De slaapkamer werd getransformeerd met op maat gemaakte wandkasten die een naadloze opbergoplossing bieden van vloer tot plafond. Een op maat gemaakte ladekast en bedwand completeren de ruimte, en zorgen voor een rustige en georganiseerde sfeer.

Bij Thijsebaert Interieur zijn we trots op ons vermogen om unieke, gepersonaliseerde ruimtes te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook volledig afgestemd op de levensstijl en behoeften van onze klanten. Dit project in Sint-Andries is een perfect voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en design.

Bezoek onze showroom voor meer informatie over dit project en hoe wij ook uw woonruimte kunnen transformeren in uw droomhuis.

Ander Nieuws